• Over Metaalhandel Veldhoven

    Bedrijven en particulieren kunnen hun metaalafval aanleveren bij ons op de werf of het metaalafval kan opgehaald worden.MetaalafvalMetaalprijzen

     

     

  • 1

Metaalhandel Veldhoven is gevestigd aan de Run 4316 in Veldhoven, op deze locatie houden ons bezig met de inkoop en verkoop van metaalafval.

U kunt zowel als bedrijf en als particulier dagelijks uw metaalafval aanleveren bij ons op de werf. Tevens bestaan er bij grotere volumes mogelijkheden tot het ophalen van metaalafval en het plaatsen van containers voor de opslag van uw metaalafval.

Wij betalen een goede markconforme vergoeding voor uw oud ijzer en oud metaal, wij betalen per direct in contanten of desgewenst per bank uit.

Voor het afwegen beschikken wij over een geijkte weegbrug waarmee we auto’s, aanhangers en vrachtwagens kunnen wegen (tot 60.000 Kg). Voor de kleinere hoeveelheden hebben we twee geijkte plateau wegers (tot 6.000 Kg).

Natuurlijk helpen wij u graag met lossen. Terplekke wordt een weeg bon gemaakt met daarop duidelijk de gewichten. Op basis van deze weegbon wordt u bij de betaalbalie direct betaald.

De klant staat bij ons centraal en natuurlijk staat er altijd een vers kopje koffie of thee klaar.

Oud ijzer en metaal prijzen zijn afhankelijk van dagkoersen. Wij betalen u altijd een goede marktconforme vergoeding, voor actuele prijzen van de verschillende materialen kunt u ons altijd bellen.

U kunt bij ons aanleveren:
- Schroot en oud ijzer
- Alle Metalen, zoals o.a. koper, messing, roestvrij staal (rvs), aluminium, zink, lood, enz.
- Loodaccu’s
- Kabels en elektromotoren
- Elektronica, zoals telefoons, printers, enzovoorts.

Contact Informatie

Telefoon

Metaalwerf: 040 - 302 00 90
tussen-contact-gegevens2


Adres

De Run 4316
5503 LN Veldhoven


U kunt altijd bellen

Wij betalen altijd een goede marktconforme vergoeding, voor actuele prijzen van de verschillende materialen kunt u ons bellen.
Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar!

Onze werf op De Run 4316 in Veldhoven

over-ons-1
 
over-ons-2
 
over-ons-3
 

Bij vragen gewoon even bellen of mailen

Niet duidelijk? Heeft u vragen? Bel ons op telefoonnummer 040-3020090, stuur een e-mail of loop even binnen op
De Run 4316 in Veldhoven. Er staat altijd een vers kopje koffie of thee klaar.