• Inleveren of ophalen metaalafval

    Op de Run 4316 te Veldhoven kunnen bedrijven en particulieren 6 dagen per week oud ijzer en metaal inleveren.ContainerMetaalprijzen

     

     

  • 1

Metaalhandel Veldhoven is gevestigd op de Run 4316 te Veldhoven, daar kunnen bedrijven en particulieren 6 dagen per week oud ijzer en metaal inleveren. Metaalhandel Veldhoven kan bij uw bedrijf containers plaatsen voor de opslag van metaalafval.

De aangeleverde materialen worden direct gelost en afgewogen en de waarde bepaald op basis van onze scherpe markconforme prijzen.

Voor het afwegen beschikken wij over een geijkte weegbrug waarmee we auto’s, aanhangers en vrachtwagens kunnen wegen (tot 60.000 KG). Voor de kleinere hoeveelheden hebben we twee geijkte plateau wegschalen (tot 6.000 KG)

Terplekke wordt een weegbon gemaakt met daarop duidelijk de gewichten. Op basis van deze weegbon wordt bij de betaalbalie een inkoopfactuur vervaardigd met de gewichten en prijzen. Het totaalbedrag wordt direct contant of per bank (binnen 24 uur) betaald. De klant staat bij ons centraal en er staat altijd een vers kopje koffie of thee klaar.

Ophalen metaalafval

Metaalhandel Veldhoven kan uw metaalafval ook ophalen.

In onderling overleg bepalen we of er tijdelijk een container geplaatst wordt voor het metaalafval of dat we het direct met de vrachtwagen ophalen.

De lading wordt op de weegbrug afgewogen en er wordt een weeg bon gemaakt met daarop duidelijk de gewichten. Betaling kan contant of per bank.

Oud ijzer en metaal prijzen zijn afhankelijk van dagkoersen. Wij betalen altijd een goede marktconforme vergoeding, voor actuele prijzen van de verschillende materialen kunt u ons bellen.

Contact Informatie

Telefoon

Metaalwerf: 040 - 302 00 90
tussen-contact-gegevens2


Adres

De Run 4316
5503 LN Veldhoven


U kunt altijd bellen

Wij betalen altijd een goede marktconforme vergoeding, voor actuele prijzen van de verschillende materialen kunt u ons bellen.
Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar!

U kunt oud ijzer en metaal inleveren

metaalafval-1
 
metaalafval-2
 
metaalafval-3
 

Bij vragen gewoon even bellen of mailen

Niet duidelijk? Heeft u vragen? Bel ons op telefoonnummer 040-3020090, stuur een e-mail of loop even binnen op
De Run 4316 in Veldhoven. Er staat altijd een vers kopje koffie of thee klaar.